Πλεύρης για δηλώσεις Πνευματικού: Είναι προσωπικές απόψεις, δεν απηχούν αυτές της Νέας Δημοκρατίας

Πλεύρης για δηλώσεις Πνευματικού: Είναι προσωπικές απόψεις, δεν απηχούν αυτές της Νέας Δημοκρατίας

«Πραγματική κοινωνική πολιτική είναι ότι αυτή την στιγμή σε 80 ογκολογικούς ασθενείς πηγαίνουν κλιμάκια γιατρών στο σπίτι τους»

Θέση για τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρου Πνευματικού πήρε το πρωί της Παρασκευής (9/6) ο πρώην υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. «Είναι προσωπικές απόψεις, δεν απηχούν αυτές της Νέας Δημοκρατίας» ξεκαθάρισε.

«Η Ελλάδα και η κυβέρνηση της ΝΔ ακολούθησε το μοντέλο της πλήρους πρόσβασης σε όλες τις θεραπείες για τους ασθενείς» διευκρίνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ερωτηθείς για την δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, Σπύρου Πνευματικού.

Ο Σπύρος Πνευματικός δήλωσε την Πέμπτη (8/6) ότι «για ένα καρκινοπαθή τελικού σταδίου πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται….».

Ο Θάνος Πλεύρης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού διευκρίνισε επίσης ότι πραγματική κοινωνική πολιτική είναι ότι αυτή την στιγμή σε 80 ογκολογικούς ασθενείς πηγαίνουν κλιμάκια γιατρών στο σπίτι τους.