Το TikTok του Μητσοτάκη: Ανέβασε βίντεο από την επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων στην Ιεράπετρα – «Ο Πίνατ εγκρίνει!»

Το TikTok του Μητσοτάκη: Ανέβασε βίντεο από την επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων στην Ιεράπετρα – «Ο Πίνατ εγκρίνει!»

«Έχει γίνει σταρ»

Νέο βίντεο στο TikTok ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επίσκεψή του στο καταφύγιο ζώων «Takis Shelter» στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη επίσκεψη, ο πρόεδρος της ΝΔ θυμήθηκε στο τελευταίο του βίντεο στο TikTok πως γνώρισε τον «σταρ» Πίνατ ή αλλιώς το… «κομματόσκυλο» και υπογράμμισε την σημαντική πρωτοβουλία που πήρε η δική του κυβέρνηση για τα ζώα συντροφιάς.

Το καταφύγιο έχει δημιουργήσει ο Τάκης Προεστάκης στην Ιεράπετρα. «Σήμερα επισκέφθηκα τον φίλο μου τον Τάκη, πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερα οργανωμένο καταφύγιο ζώων στην Ελλάδα», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει «Θυμήθηκα και την επίσκεψη στην φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Πίνατ, όταν με διάλεξε ο ΠίνατΈχει γίνει σταρ, αλλά μέσα από το σταριλίκι μας επιτρέπει να αναδείξουμε και πτυχές της πολιτικής μας που αφορούν την ευζωία των ζώων».

@kyriakosmitsotakis_ Adopt don’t shop 🐶🐾🐱 #TakisShelter #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

 

«Έχουμε μετατρέψει και την κακοποίηση των ζώων σε κακούργημα, πέραν του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος πια, του υποχρεωτικού ελέγχου DNA για τα ζώα έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε ένα αδέσποτο ζώο από πού προήλθε. Είναι μια καινοτόμος πολιτική την οποία δεν την έχει εφαρμόσει κανένα άλλο κράτος, είμαστε στην πρώτη γραμμή» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Το βίντεο κλείνει με το μήνυμα «Ο Πίνατ εγκρίνει αυτό το μήνυμα!».