Αποσύρεται το κόμμα «Εάν…» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου από τις εκλογές του Ιουνίου

Αποσύρεται το κόμμα «Εάν…» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου από τις εκλογές του Ιουνίου

Τι αναφέρει ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Την απόφαση να μην κατέλθει στις εκλογές του Ιουνίου το κόμμα «Εάν…» έλαβε ο πρόεδρός του Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ως κύριους λόγους την «αναπότρεπτη πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων», τον «κατακερματισμό του πατριωτικού χώρου» και «τις εγγενείς δυσκολίες του κόμματος».

Ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που προς στιγμήν είχε συνεργαστεί με τον έγκλειστο Ηλία Κασιδιάρη, σημειώνει επίσης ότι «κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να ενεργήσει κατά συνείδηση».

Η ανάρτησή του, έχει ως εξής:

«Η αναπότρεπτη πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο κατακερματισμός του πατριωτικού χώρου, καθώς και οι εγγενείς δυσκολίες του Κόμματος, υπαγορεύουν τη μη συμμετοχή του ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ως εκ τούτου, κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να ενεργήσει κατά συνείδηση. Διαβεβαιώνουμε όμως το Λαό ότι θα παραμείνουμε δίπλα του σε όλες τις κρίσιμες στιγμές που έπονται για την πατρίδα.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατικής και συνταγματικής τάξης, την αναστύλωση των θεσμών, την πάταξη του εγκλήματος και την επαναφορά του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, έως και την οικονομική εξύψωση και ευημερία όλων των κοινωνικών τάξεων.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη».