Παραιτήθηκε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα – «Όταν σε φτύνουν δεν βρέχει»

Παραιτήθηκε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα – «Όταν σε φτύνουν δεν βρέχει»

Πληροφορίες ότι ζήτησε να τον διαγράψουν και από μέλος του κόμματος

Ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Πάπουτσας, παραιτήθηκε τόσο από τη Νομαρχιακή Επιτροπή όσο και από απλό μέλος του κόμματος, ενώ αποφάσισε να μη συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιουνίου γνωστοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.

Οι προθέσεις του γνωστού δικηγόρου Νίκου Πάπουτσα είχαν φανεί από την επομένη των εκλογών της 21ης Μαΐου, όταν σε δελτίο τύπου σημείωνε χαρακτηριστικά «εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Χαρακτηριστικά, στην ανάρτησή του ανέφερε:

«H ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν συντριπτική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο ούτε για μένα προσωπικά.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου, που μαζί δώσαμε έναν αγώνα τίμιο και αξιοπρεπή, μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και εξαρτήσεις.

Κυρίως όμως ευχαριστώ όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους.

Παραμένω ενεργός πολίτης της Λαμίας και μάχιμος δικηγόρος.

Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Για την επιστολή του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ενημερώθηκε και η Νομαρχιακή Επιτροπή που συνεδρίασε χθες με διευρυμένη σύνθεση, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα ποιος θα είναι ο τρίτος άνδρας που θα καλύψει την πέμπτη θέση που μένει κενή στο ψηφοδέλτιο της 25ης Ιουνίου.