ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Φιλοξενεί στα ψηφοδέλτια του όλες της φυλές της Δεξιάς

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Φιλοξενεί στα ψηφοδέλτια του όλες της φυλές της Δεξιάς

«Αρνήθηκε να αποκλειστεί η εγκληματική οργάνωση από τις εκλογές»

«Ο Αλέξης Τσίπρας μέσα στον πανικό του αισθάνεται την ανάγκη να “αξιοποιήσει” δήλωση πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ για να αλλάξει την ατζέντα και να θολώσει ακόμη περισσότερο τα προεκλογικά νερά», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Σεν κρύβεται ο επικίνδυνος τυχοδιωκτισμός του. Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί ως ευπρόσδεκτες τις ψήφους της Χρυσής Αυγής “εξαργυρώνοντας” την άρνησή του να αποκλειστεί η εγκληματική οργάνωση από τις εκλογές, την ίδια μέρα μάλιστα που Η. Κασιδιάρης και Κ. Μπαρμπαρούσης ζητούν ευθέως στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη λίγο πριν τις εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «στα ψηφοδέλτιά του φιλοξενεί όλες τις φυλές της Δεξιάς, από τα μισά στελέχη των ΑΝΕΛ έως και τον Ευ. Αντώναρο, που μόλις λίγες ημέρες πριν έβλεπε ταύτιση Τσίπρα-Καραμανλή» σημειώνει.

«Με την ίδια λογική, μπορούμε βάσιμα να συμπεράνουμε ότι η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και την άκρα δεξιά είναι θέμα λίγων ημερών. Η ώρα η καλή!» επισημαίνει κλείνοντας το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.