ΣΥΡΙΖΑ: «Κεραμέως και Πλεύρης έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά τους κέντρα»

ΣΥΡΙΖΑ: «Κεραμέως και Πλεύρης έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά τους κέντρα»

«Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει "Ως εδώ!" στην καθεστωτική αλαζονεία της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Η αλαζονεία και η καθεστωτική αντίληψη των υπουργών του κ. Μητσοτάκη έχει φτάσει στο απροχώρητο», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Πιστεύουν ότι το κράτος τους ανήκει κι έχουν μετατρέψει τα υπουργεία σε προεκλογικά τους κέντρα», σχολιάζει και αναφέρει συγκεκριμένα: «Η κ. Κεραμέως έστειλε email στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας, όπου καλούσε να ψηφίσουν τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να την καταγγείλει η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας. Ο δε κ. Πλεύρης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η KONTRA NEWS, έστειλε email προς τις διοικήσεις των νοσοκομείων της Αθήνας για προεκλογική του συγκέντρωση. Αποκάλυψη που επιβεβαίωσε και ο ίδιος, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα».

«Το λιγότερο που έχουν να κάνουν Κεραμέως και Πλεύρης, είναι να παραιτηθούν σήμερα κιόλας από υπουργοί. Και όλα αυτά, ενώ είχε προηγηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος, που προωθούσε την υποψηφιότητά του από τους επίσημους λογαριασμούς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει "Ως εδώ!" στην καθεστωτική αλαζονεία της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη».