Κυριάκος Μητσοτάκης για εκλογές: Αναγκαιότητα για τη χώρα η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας

Κυριάκος Μητσοτάκης για εκλογές: Αναγκαιότητα για τη χώρα η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας

«Σχεδιάζουμε πράγματι αναδιάταξη στη δομή της κυβέρνησης την επόμενη ημέρα»

«Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί αναγκαιότητα για τη χώρα» διαμήνυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει εκλογών σε συνέντευξη που έδωσε στη Real News και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σιαδήμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε για ακόμα μία φορά τη συνέπεια λόγων και έργων της παράταξής του, αποδομεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως ανεφάρμοστο, καταλογίζοντας ξανά «προσωπικές εμμονές» στον Νίκο Ανδρουλάκη και στέλνει εκ νέου μήνυμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ότι «θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι μπορεί να ψηφίσουν Ανδρουλάκη και να προκύψει Tσίπρας “από την πίσω πόρτα”».

Ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τα σχέδιά του για αναδιάταξη της κυβέρνησης, εφόσον οι πολίτες τον εμπιστευθούν ξανά λέγοντας: «Έχουμε και την ωριμότητα και τη διάθεση για μια ακόμη πιο δημιουργική τετραετία (…) Σχεδιάζουμε πράγματι αναδιάταξη στη δομή της κυβέρνησης την επόμενη ημέρα, εφόσον οι πολίτες μάς εμπιστευθούν ξανά. Και σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερες γυναίκες στην κυβέρνηση. Πήρατε ήδη μια γεύση από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας».

Αναφερόμενος δε στο ντιμπέιτ των 6 που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤ τόνισε: «Οι πολίτες δεν περιμένουν μία τηλεμαχία για να γνωρίσουν τη δράση και την αξιοπιστία κάθε αρχηγού, προσθέτει ωστόσο ότι θα είναι μία καλή ευκαιρία να ανοίξουν όλοι τα χαρτιά τους για την επόμενη ημέρα και πρωτίστως να πει η αντιπολίτευση τι εννοεί με τον όρο «προοδευτική διακυβέρνηση».