O Κιλιτσντάρογλου στοχοποιεί ξανά τη χώρα μας: «Η Τουρκία δεν έκανε τίποτα για τα νησιά που στρατιωτικοποιεί η Ελλάδα»

O Κιλιτσντάρογλου στοχοποιεί ξανά τη χώρα μας: «Η Τουρκία δεν έκανε τίποτα για τα νησιά που στρατιωτικοποιεί η Ελλάδα»

«Το κράτος θα ξαναγίνει κράτος»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις τουρκικές εκλογές και οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι έχουν βγάλει τα πιο δυνατά όπλα τους από την φαρέτρα. Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και Ρέτζεπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν να έρθουν αντιμέτωποι με τον υψηλό πληθωρισμό και τη φτώχεια στη χώρα τους αλλά δεν στέκονται στην οικονομία. Ψηλά στην ατζέντα βρίσκονται πάντα τα ελληνοτουρκικά και ποιος θα είναι πιο προκλητικός στις δηλώσεις του…

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έθεσε ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης των ελληνικών νησιών, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, από την Κωνσταντινούπολη. «Η τουρκική κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για τα νησιά που στρατικωποιεί η Ελλάδα» τονίζει ο Κιλιτσντάρογλου σε βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του.

«Εδώ, έφτασαν στο σημείο, την άμυνα και τον στρατό του λαού να τα κάνουν όργανο της προεκλογικής τους προπαγάνδας. Εσείς έχετε ξαναδεί ποτέ τέτοια εκλογική προπαγάνδα; Έχετε ποτέ ξαναδεί να έχει χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο η αμυντική μας βιομηχανία;» ανέφερε αρχικά στις προκλητικές δηλώσεις του και συμπλήρωσε: «Πρέπει όμως να προσθέσω κάτι: Αυτοί που συνέχεια μας συκοφαντούν, έχουν κάνει τίποτα για τα νησιά που στρατιωτικοποιεί η Ελλάδα; Όλα είναι αρλούμπες, αγαπητέ μου λαέ. Όλα είναι ψέματα. Αλλά κάντε λίγη υπομονή, το κράτος θα ξαναγίνει κράτος και όλα τα κόμματα θα ξέρουν τα όρια τους».