Φλαμπουράρης: Επί 60 χρόνια η καρδιά και το μυαλό μου αγωνίζονταν με την Αριστερά για την Αριστερά

Φλαμπουράρης: Επί 60 χρόνια η καρδιά και το μυαλό μου αγωνίζονταν με την Αριστερά για την Αριστερά

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρεται από την ενεργό πολιτική και τοποθετήθηκε στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας

Mετά από 60 συναπτά έτη αγώνων «με την Αριστερά για την Αριστερά», όπως λέει ο ίδιος, αποσύρεται από την ενεργό πολιτική δράση ο Αλέκος Φλαμπουράρης, τον οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τοποθέτησε την τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

Όπως τονίζει ο ίδιος ο πρώην υπουργός, από το 1963 έως το 2023, επί 60 συναπτά έτη, έδινε και δίνει αγώνες με το μυαλό και την καρδιά με την Αριστερά. «Μια συνεχής δράση με μόνιμη την παρουσία μου στους αγώνες της κοινωνίας, εντός και κυρίως εκτός Βουλής, για μια καλύτερη ζωή με αξιοπρέπεια για όλους τους ανθρώπους. Φτάσαμε στο τέλος; Πετύχαμε το στόχο; Όχι, γι’ αυτό συνεχίζουμε» αναφέρει σε δήλωσή του.

Και προσθέτει:

«Δίνουμε τη μάχη και σ’ αυτές τις εκλογές με όλες μας τις δυνάμεις, για να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Μαζί με όλο το κόμμα και τον Αλέξη κι εγώ, από την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, για να φύγει ο κ. Μητσοτάκης με το επιτελικό του κράτος και την καταστροφική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».