Αντιδράσεις για την ανάρτηση Πολάκη: Αν δεν καθαρίσουμε από το «βαθύ κράτος», η δεύτερη φορά αριστερά δεν θα είναι αλλιώς

Αντιδράσεις για την ανάρτηση Πολάκη: Αν δεν καθαρίσουμε από το «βαθύ κράτος», η δεύτερη φορά αριστερά δεν θα είναι αλλιώς

Ενοχλημένοι και στον ΣΥΡΙΖΑ που τον απειλεί με εξοστρακισμό από τα εκλογικά ψηφοδέλτια - «Στοχοποιεί όσους έχουν διαφορετική άποψη», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία

Πολλά αντιδράσεις προκαλεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, καθώς μιλάει για «βαθύ κράτος», παρουσιάζοντας φωτογραφίες και ονόματα δημοσιογράφων, δικαστών και επικεφαλής τραπεζών, σημειώνοντας ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς, δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ήδη απάντησαν η Νέα Δημοκρατία και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ήρθε και η ανακοίνωση του κόμματος του που τον... απειλεί ευθέως για έξοδο από τα εκλογικά ψηφοδέλτια.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Πολάκης: 

«Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!

Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..

-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!

-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.

-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!

-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων !

Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ

Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!», έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας την ανάρτησή του.

«Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανατριχιαστικά φασιστική ανάρτηση

Την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω Twitter, προκάλεσε η πρωτοφανής επίθεση και στοχοποίηση του Παύλου Πολάκη σε βάρος δικαστών, δημοσιογράφων, του επικεφαλής της ΑΑΔΕ και τραπεζικών.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Εάν δεν βλέπαμε ότι η ανάρτηση αυτή είναι από τον Παύλο Πολάκη πώς θα ον ξεχωρίζαμε από τον Κασιδιάρη»;

Ενόχληση και από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον απειλεί ευθέως με έξοδο από τα εκλογικά ψηφοδέλτια

«Όποιος νομίζει ότι επιβάλλει τη δική του ατζέντα συνειδητά θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Τι αναφέρουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του.

Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης