Θεοδωρικάκος: Θα παταχθεί οποιοδήποτε κύκλωμα υπάρχει στην ΕΛ.ΑΣ.

Θεοδωρικάκος: Θα παταχθεί οποιοδήποτε κύκλωμα υπάρχει στην ΕΛ.ΑΣ.

«Ρίξανε λάσπη στον ανεμιστήρα ως αντίδραση στις αποφασιστικές αλλαγές που κάναμε στις κρίσεις της ελληνικής αστυνομίας. Ενοχλήσαμε πολυετή κατεστημένα»

«Θα παταχθεί οποιοδήποτε κύκλωμα υπάρχει στην ελληνική αστυνομία» υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Με μία διαφορά. Θα παταχθεί αυτό που υπάρχει. Όχι αυτό που θέλουν να περιγράψουν κάποιοι ότι υπάρχει. Διότι υπάρχει επιλεκτική διαρροή εγγράφων – τα οποία πρέπει να ελεγθεί από τις εσωτερικές υποθέσεις ποιά είναι πραγματικά και ποιά όχι. Γι΄αυτό από την πρώτη στιγμή τα έστειλα στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων για να λάμψει η αλήθεια» διευκρίνισε. Όπως υποστήριξε ο υπουργός «ρίξανε λάσπη στον ανεμιστήρα ως αντίδραση στις αποφασιστικές αλλαγές που κάναμε στις κρίσεις της ελληνικής αστυνομίας. Ενοχλήθηκαν πολυετή κατεστημένα. Θα πάμε μέχρι τέλους την κάθαρση στην ελληνική αστυνομία».

Όπως σημείωσε «άλλοι πρέπει να απολογηθούν για τις αδυναμίες συνειδητές ή όχι για τη διαχείριση της greek mafia την περίοδο 2015-2019 που οδήγησαν στην απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων στις δίκες που έγιναν πρόσφατα, γιατί έκαναν με λάθος τρόπο τη δουλειά τους».

«Όταν ήλθε ή ώρα των κρίσεων των αξιωματικών της ΕΛΑΣ εκεί που με αποφασιστικότητα προχωρήσαμε στην κάθαρση σε συγκεκριμένες υπηρεσίες με απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη , αντί να πουν ένα μπράβο που απαλλάξαμε την αστυνομία από πολυετή κατεστημένα, είχαν και το θράσος να επιτεθούν για μία “greek mafia”. Καλά δεν κάνει εντύπωση στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν ότι όλη αυτή ιστορία ξέσπασε πάνω στις κρίσεις της Αστυνομίας; Αισχρή κατασυκοφάντηση που προέρχεται από την ένδεια πολιτικού λόγου και από τη “μαύρη τρύπα” που έχει η αξιωματική αντιπολίτευση στα θέματα ασφαλείας…ξέφραγο αμπέλι η δική τους πολιτική στα σύνορα…».