Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει από τη Βουλή και προσχωρεί στον λαϊκισμό και τα ψέματα

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει από τη Βουλή και προσχωρεί στον λαϊκισμό και τα ψέματα

Εκτός ημερήσιας διάταξης στο Υπουργικό Συμβούλιο η συζήτηση για την τροπολογία για την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές κομμάτων όπως του Ηλία Κασιδιάρη

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να απέχει από τις ψηφοφορίες στη Βουλή μέχρι την προκήρυξη εκλογών, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο.

«Αυτή η απαράδεκτη απόφαση της μη συμμετοχής στις ψηφοφορίες στη Βουλή δηλώνει την προσχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία, στον λαϊκισμό και στα αχαλίνωτα ψέματα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «είχαμε προειδοποιήσει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να ρίξει τη χώρα στον βούρκο. Ένα κόμμα που υποτίθεται ότι διεκδικεί την πλειοψηφία στη Βουλή, την εγκαταλείπει». «Δεν θα επιτρέψουμε η χώρα να παρασυρθεί στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ. Ας μείνουν να κατρακυλούν στο περιθώριο» επισήμανε.

Στο υπουργικό συμβούλιο μπήκε εκτός ημερήσιας διάταξης η συζήτηση για την τροπολογία που θα κατατεθεί αργότερα στη Βουλή, με την οποία θα μπει φραγμός σε σχηματισμούς, όπως το κόμμα Κασιδιάρη.