Η μαύρη σακούλα που προκάλεσε νέα κόντρα ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Πολάκη

Η μαύρη σακούλα που προκάλεσε νέα κόντρα ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Πολάκη

Τα υπονοούμενα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για χρηματισμό και η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης

Νέα κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη προκάλεσε μια μαύρη σακούλα που φαίνεται σε φωτογραφία στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

O Παύλος Πολάκης ανάρτησε στο Twitter δύο φωτογραφίες από συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον βουλευτή της ΝΔ Μαγνησίας, Κώστα Μαραβέγια, όπου ξεχωρίζει μια μαύρη σακούλα κάτω από το γραφείο, γράφοντας: «Λαδέμπορα για πες… Αυτό το μαύρο κάτω απ το γραφείο σου, δικό σου είναι ή του ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ;; Μοιάζει και με τσάντα - χαρτοφύλακα του Μαραβέγια, μοιάζει και με σακούλα με μαύρα, απ' το Μηλιώνη το φίλο σου ας πούμε…».

Η απάντηση Γεωργιάδη

Απαντώντας ο υπουργός Ανάπτυξης ανάρτησε φωτογραφίες, που δείχνουν ότι πρόκειται για τον καλυμμένο με μαύρη σακούλα κάδο απορριμμάτων του γραφείου του. Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Αγαπητέ Ραν ταν Πλαν, αν συνεχίσετε αυτές τις παλαβομάρες, μας βλέπω με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή. Ο κ. Μαραβέγιας δεν είναι ο Καλογρίτσας και η μαύρη σακούλα που βλέπεις είναι στον κάδο σκουπιδιών και όχι σαν αυτή που σας έφερνε ο κ. Χρήστος για να μπερδεύεσαι….».