Θεοδωρικάκος: Αμετάκλητη η απόφασή μας να συνεχιστεί η κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ

Θεοδωρικάκος: Αμετάκλητη η απόφασή μας να συνεχιστεί η κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ

Ο υπουργός μίλησε με αφορμή τα δημοσιεύματα των ημερών περί διαφθοράς και παρεμβάσεων στην Αστυνομία

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, επανήλθε πριν από λίγο με βιντεοσκοπημένη δήλωση του στην θέση του περί «αμετάκλητης απόφασης του για κάθαρση στην Αστυνομία», που ξεκίνησε με τις πρόσφατες κρίσεις, ενώ επιτίθεται στον αποστρατευθέντα διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, που «δεν τον ενημέρωνε για πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις», αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, που όπως λέει, επί των ημερών του έμειναν ανεξιχνίαστες 183 δολοφονίες πολιτών.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των ημερών περί διαφθοράς και παρεμβάσεων στην Αστυνομία, ο Υπουργός κάνει λόγο, για μια ακόμα φορά, για «μεθοδεύσεις και σκευωρίες» σε βάρος του ίδιου και του Υπουργείου και υπογραμμίζει ότι «η κάθαρση στην αστυνομία, είναι προτεραιότητα στην πράξη».

Η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Η κάθαρση στην αστυνομία, για μας είναι προτεραιότητά στην πράξη.

Όπως αποδείξαμε και στις πρόσφατες κρίσεις των αξιωματικών, με αιχμή την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου, της οποίας ο Διοικητής δεν παρείχε ούτε καν τη στοιχειώδη ενημέρωση στον ίδιο τον υπουργό, για πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις, που είχαν σταλεί σε αυτόν και αφορούσαν και ενδεχόμενες συναλλαγές κακοποιών με αστυνομικούς.

Είναι αμετάκλητη απόφασή μας να συνεχίσουμε αυτή την κάθαρση, παρά τις μεθοδεύσεις εναντίον μας και τις σκευωρίες.

Επιτρέψτε μου, επίσης, να υπενθυμίσω στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι στα χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα έμειναν 183 δολοφονίες πολιτών ανεξιχνίαστες. Παραμένουν άγνωστοι οι δράστες, αποτελώντας ένα ανοιχτό τραύμα δικαιοσύνης και δημοκρατίας.

Είναι ευθύνη μας να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να το αντιμετωπίσουμε ».

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Κύριε Θεοδωρικακο, ήμουν νιος και γέρασα. Ξέρετε πόσοι και πόσες φορές έχουν πει για κάθαρση πρην από εσάς; Δεν αμφισβητώ πως σε όλα τα μέρη του κόσμου υπάρχει η παρανομία. Ζει και βασιλεύει όμως μόνον όταν το θέλουμε κι εμείς. Ποιος είχε το μέλι και δεν έβαλε το δάχτυλο. Το "μέλι"όμως να ξέρετε, το παρέχουν αυτοί που μας κουνούν το δάχτυλο και μας μιλούν για πάταξη διαφθοράς και πλήρη διαφάνεια. Σκοτώνουν τα όργανα της τάξης τον κλέφτη που έκλεψε ένα πορτοφόλι και αφήνουν ελεύθερο να βασιλεύει τον έμπορο ναρκωτικών, λευκής σάρκας και γενικά νονο της νύχτας. Ποιός δεν το γνωρίζει αυτό. Να σας πω κάτι; Όλους τους πολιτικούς σας βολεύει αυτή η κατάσταση, ώστε να το χρησιμοποιείτε σαν όπλο αντιπαράθεσης και αντιπολίτευσης ανάλογα από ποια θέση μιλάτε όχι εσείς μόνο, γενικά όλοι οι πολιτικοί. Πότε καθισατε σε ένα τραπέζι κυβέρνηση και όλη η αντιπολίτευση να μιλήσετε για θέματα οργανωμένου εγκλήματος που ταλανίζει την κοινωνία μας; Εδώ δεν δέχεστε την συνδιάσκεψη για σοβαρά εθνικά θέματα, θα νιαστειτε για την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας μας!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...