Εύα Καϊλή: Παραμένει προφυλακισμένη – Έχει δικαίωμα έφεσης – Τι λένε νομικοί κύκλοι

Εύα Καϊλή: Παραμένει προφυλακισμένη – Έχει δικαίωμα έφεσης – Τι λένε νομικοί κύκλοι

Απορρίφθηκε εκ νέου το αίτημα αποφυλάκισης της - Τι αναφέρουν νομικοί κύκλοι μετά τη συμφωνία Παντσέρι με την Εισαγγελία

Προφυλακισμένη στις φυλακές των Βρυξελλών παραμένει η Εύα Καϊλή, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής της για το σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης σε 15 ημέρες, ωστόσο σύμφωνα με νομικούς κύκλους και μετά τη συμφωνία που έχει κάνει με την Εισαγγελία ο Αντόνιο Παντσέρι, θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει δεκτή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εισαγγελία των Βρυξελλών: «Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, η Ε.Κ. εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Πρωτοδικείου στις Βρυξέλλες.

Με απόφασή του σήμερα το πρωί, το προδικαστικό τμήμα επιβεβαίωσε την προφυλάκιση της Ε.Κ. Εάν ασκήσει έφεση κατά αυτής της απόφασης εντός 24 ωρών, θα εμφανιστεί ενώπιον του εφετείου εντός 15 ημερών».