Εύα Καϊλή: «Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της»

Εύα Καϊλή: «Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της»

«Τον εμπιστεύτηκε και την διέψευσε» δήλωσε ο εκ των δικηγόρων της Μιχάλης Δημητρακόπουλος που την επισκέφθηκε στη φυλακή

Συνάντηση με την Εύα Καϊλή στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο είχε επί περίπου 4 ώρες ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μαζί με τον έτερο δικηγόρο της, Αντρέ Ριζόπουλο, προκειμένου να καθοριστεί η υπερασπιστική της γραμμή για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην υπόθεση του Qatargate.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε, ότι η Εύα Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προβληματισμένη, ενώ αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι. «Ήμασταν πολλές ώρες με την κυρία Καϊλή. Ειναι μια μέρα, που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία» ανέφερε ακόμη.

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, δεν θα εξεταστεί αν είναι ένοχη ή αθώα, αλλά αν θα πρέπει αν αφεθεί ελεύθερη ή να μείνει στις φυλακές» σχολίασε ακόμη, ενώ υποστήριξε ότι η Εύα Καϊλή ούτε είναι ύποπτη φυγής, ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία.