ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αγχώνεται μην τυχόν αλλάξουν οι συμφωνίες που έχει κάνει για το Ταμείο Ανάκαμψης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αγχώνεται μην τυχόν αλλάξουν οι συμφωνίες που έχει κάνει για το Ταμείο Ανάκαμψης

Η αξιωματική αντιπολίτευση για την αναφορά του πρωθυπουργού στη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά

«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού απέρριψε τη διακομματική επιτροπή για τον πλήρη έλεγχο και διαφάνεια στα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης, τώρα ζητάει και από τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν κ. Σχοινά, να μην τεθεί θέμα ανακατεύθυνσης των πόρων του», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Το πρώτο συμπέρασμα είναι, ότι δεν του καίγεται καρφί για να συμπεριληφθούν από την ανακατεύθυνση οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που απέκλεισε από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης», σημειώνει και προσθέτει:

«Το δεύτερο συμπέρασμα είναι, ότι για λόγους που οφείλει να εξηγήσει ο κ. Μητσοτάκης, αγχώνεται μην τυχόν αλλάξουν οι συμφωνίες που ο ίδιος έχει κάνει με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους».

«Το τρίτο συμπέρασμα ωστόσο, είναι ότι μάλλον έχει καταλάβει και ο ίδιος, ότι δεν θα ξαναείναι πρωθυπουργός και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με μία προοδευτική κυβέρνηση θα ανακατευθύνει πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς όφελος της πραγματικής οικονομίας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...