Θεοδωρικάκος για «Κιβωτό»: Όποιοι κι αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη

Θεοδωρικάκος για «Κιβωτό»: Όποιοι κι αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη

«Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Για την υπόθεση των καταγγελιών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου» αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, όποιοι κι αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Πρόκειται για άλλη μια βαριά υπόθεση, ύστερα από τις αλλεπάλληλες που έχουμε βιώσει τον τελευταίο καιρό», σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε πως όπως συνέβη σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, όπως σε αυτή της 12χρονης στον Κολωνό, «κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, δεν υπάρχουν πολίτες ανώτερης ή κατώτερης βαθμίδας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές όπως και στην αστυνομία».

«Αν υπάρχουν εγκληματικές πράξεις, οι δράστες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, όποιοι κι αν είναι. Η υπόθεση αφορά παιδιά και υπάρχει μεγάλη ευαισθησία.

Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε, και οι Περιφέρειες που έχουν υπό την εποπτεία τους αυτές τις δομές και όλος ο κυβερνητικός μηχανισμός».

«Μην έχετε καμία αμφιβολία, όποιοι κι αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» επανέλαβε ο κ. Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε ότι «όσο κι αν σοκαριζόμαστε είναι προτιμότερη η αλήθεια».

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Κύριε υπουργέ, αν αποδειχθούν και είναι αλήθεια όλα όσα λέγονται και έχουν διαπραχτεί σεξουαλικά και άλλα εγκλήματα στα παιδιά, ποια θα είναι η τιμωρία; Να σας πω εγώ. Το πολύ δυο χρόνια φυλακή. Ε, και λοιπόν; Ο βιαστής, ο ανώμαλος, ο παιδεραστής θα συνετιστεί; Ας μη γελιόμαστε, θα βγουν και θα κάνουν τα ίδια. Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν πάρα πολλά χρόνια. Απλά δεν έφταναν ποτέ σε καταγγελίες. Κι αν έφταναν, έσβηναν την καταγγελία και "καταδίκαζαν" τον καταγγέλλοντα / παθόντα.
    Ας μη γελιόμαστε κύριοι, η μάστιγα αυτή υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχει ατιμωρησία. ΚΑΙΑΔΑ χρειάζεται, ΚΑΙΑΔΑ. Τα άρρωστα και βρώμικα μυαλά -όποτε βολεύει άρρωστα- να απορρίπτονται στο "καλάθι" αχρήστων όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Γιατί; να σας πω. Διότι την "αρρώστια" την δική τους την μεταφέρουν σε αθώα πλάσματα με τελικό αποτέλεσμα την θανάτωση αθώων ψυχών. Πρώτα σκοτώνουν την ψυχή των παιδιών μας και κατόπιν το σώμα τους. Μετατρέπουν μια Ζωή σε κόλαση. Τις ιώσεις λένε τις καταπολεμάμε με εμβόλια και με αντιβιοτικά πάντα με υπόδειξη των Γιατρών ώστε να τον σκοτώσουμε να τον απομονώσουμε τον ιό. Εδώ τι; Τον περιθάλπουμε ώστε να επανέλθει δριμύτερος!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...