Ηλιόπουλος: Ανόητο να επαναλαμβάνει ο κ. Οικονόμου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «καταργήσει» τις συμφωνίες για τα γαλλικά εξοπλιστικά

Ηλιόπουλος: Ανόητο να επαναλαμβάνει ο κ. Οικονόμου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «καταργήσει» τις συμφωνίες για τα γαλλικά εξοπλιστικά

Βολές από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις

«Δεν περιμέναμε ότι θα τολμούσε να δώσει μισή απάντηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών ο εκπρόσωπος του εθνικού κοριού», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

«Ωστόσο δεν τον τιμά το να παριστάνει τον ανόητο, επαναλαμβάνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα "καταργήσει" τις συμφωνίες για τα γαλλικά εξοπλιστικά, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα τις επαναδιαπραγματευθεί προκειμένου χρήματα από τα 14 δισ. που υπέγραψε μόνος του ο κ. Μητσοτάκης σε δυο χρόνια, να μείνουν στην εγχώρια βιομηχανία, όπως συμβαίνει σε όλα τα σχετικά προγράμματα σε όλες τις χώρες του κόσμου», σημειώνει και καταλήγει:

«Μιας και μιλά ωστόσο ο κ. Οικονόμου, μπορεί να απαντήσει εάν παρακολουθούσαν τον γενικό διευθυντή εξοπλισμών κ. Αλεξόπουλο, για να ελέγχουν τη ροή του χρήματος από τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών που υπέγραψαν;».

Παρακαλούμε περιμένετε ...