Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας αμφισβητεί τις στρατηγικές συμμαχίες της χώρας, προχωρώντας σε νέα βήματα εθνικού τυχοδιωκτισμού

Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας αμφισβητεί τις στρατηγικές συμμαχίες της χώρας, προχωρώντας σε νέα βήματα εθνικού τυχοδιωκτισμού

«Μόνο και μόνο για να έχει άλλοθι όταν χάσει στις επόμενες εκλογές»

Για «εθνικό τυχοδιωκτισμό» κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ενώ τον κάλεσε να καταθέσει πρόταση μομφής σε βάρος του, ή να σταματήσει τις συκοφαντίες, με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων, μιλώντας το πρωί σήμερα στην στην εκπομπή του Σκάι «Αταίριαστοι».

Ο κ. Θεοδωρικάκος έκανε λόγο για οργανωμένη συκοφαντική επίθεση, με χρονικό βάθος και πολύ καλά σχεδιασμένη, ενάντια στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση, κάνοντας αναφορές στις επιθέσεις που έχει δεχτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση με τους μετανάστες στη νησίδα του Έβρου, την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και τις εκκενώσεις καταλήψεων και τόνισε:

«Τώρα ο κ. Τσίπρας προχωρά ένα βήμα παρακάτω: Αμφισβητεί τις στρατιωτικές και στρατηγικές συμμαχίες της χώρας προχωρώντας σε νέα βήματα εθνικού τυχοδιωκτισμού. Μόνο και μόνο για ένα λόγο, για να έχει άλλοθι όταν στις επόμενες εκλογές θα χάσει. Για να μπορέσει να παραμείνει στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εδώ».

Στην συνέχεια ο υπουργός επεσήμανε: «Σε ό,τι αφορά τα περί παρακολουθήσεων, εάν κάποιος έχει οποιοδήποτε στοιχείο οφείλει να το καταθέσει στην ελληνική δικαιοσύνη. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη τοποθέτηση που έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός, ενώ ταυτοχρόνως ανήγγειλε -και θα συμβεί πάρα πολύ σύντομα- την πλήρη απαγόρευση στη χώρα κάθε παράνομου λογισμικού παρακολουθήσεων και υποκλοπών. Κάτι που δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα».

Καταλήγοντας ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι μέσα στις συγκυρίες και προκλήσεις της εποχής «η κυβέρνηση δίνει μία μάχη, με αποτελεσματικό τρόπο, που να κρατάει ισχυρή την οικονομία και την κοινωνία» και στρέφοντας για μια ακόμα φορά τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε: «Επιτέλους, ας πάψουν να υπονομεύουν τις προσπάθειές μας. Αν έχουν κάτι θετικό να πουν, αν έχουν κάποια εναλλακτική πρόταση στην πολιτική που ακολουθούμε, ας το κάνουν. Αλλά φοβάμαι πως δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να αντιπροτείνουν και γι' αυτό καταφεύγουν σε πόλεμο λάσπης και ψέματος».