Η απάντηση Γεωργιάδη σε Κουτσούμπα για το καλάθι του νοικοκυριού και τον… καπαμά: Άδεια τα ράφια στην ΕΣΣΔ

Η απάντηση Γεωργιάδη σε Κουτσούμπα για το καλάθι του νοικοκυριού και τον… καπαμά: Άδεια τα ράφια στην ΕΣΣΔ

«Οι τιμές έχουν αρχίσει να πέφτουν» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, κάνοντας νέα αυτοψία σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ

«Σε όλες τις αλυσίδες το καλάθι του νοικοκυριού πάει παρά πολύ καλά, να το πω λίγο λαϊκά έχει ξεπουλήσει, δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια από τα προϊόντα του καλαθιού» τόνισε πριν λίγη ώρα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας αυτοψία σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ.

«Οι τιμές έχουν αρχίσει να πέφτουν» σημείωσε ο υπουργός. «Το καλάθι πάει καλά, ο κόσμος το στηρίζει και αγοράζει μαζικά, και οι τιμές αρχίζουν και πέφτουν, αυτό ενδιαφέρει τον καταναλωτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, ενώ απάντησε στον ΓΓ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, δηλώνοντας ότι ο κόσμος αγοράζει τα προϊόντα, παρά το γεγονός ότι θα ασκήσει κριτική, και θα πουν και τον… καπαμά τους, αναφορά στο υβριστικό σχόλιο πολίτη που έγινε viral.

«Διότι ωραίο είναι να λεμέ κάνα αστείο κ. Κουτσούμπα για τον καπαμά, αλλά να ξέρει ότι στη Σοβιετική Ένωση τα ράφια ήταν άδεια, εδώ τα ράφια είναι γεμάτα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...