ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη φιέστα του 2021, ο κ. Μητσοτάκης εγκαινιάζει για δεύτερη φορά την επένδυση στο Ελληνικό

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη φιέστα του 2021, ο κ. Μητσοτάκης εγκαινιάζει για δεύτερη φορά την επένδυση στο Ελληνικό

«Αντί για αναβάθμιση προς όφελος της οικονομίας και των κατοίκων, το Ελληνικό εξελίσσεται αποκλειστικά σε μια υπόθεση real estate με πώληση οικοπέδων»

«Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα πήγε την εξαπάτηση για την επένδυση στο Ελληνικό σε άλλο επίπεδο», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνει «πρώτα εξαπάτησε τους πολίτες, όταν έλεγε προεκλογικά ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στο Ελληνικό την πρώτη εβδομάδα της διακυβέρνησής του». «Τρία χρόνια μετά, ο κ. Μητσοτάκης κάνει σήμερα εγκαίνια -για δεύτερη φορά- της επένδυσης, που ΘΑ ξεκινούσε το 2019 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεμπλοκάρει το έργο και είχε διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για τη βιώσιμη υλοποίηση του», προσθέτει.

«Σήμερα εμφανίζεται δεύτερη φορά, μετά τη φιέστα του 2021, στα εγκαίνια μιας επένδυσης που όχι μόνο έχει βαλτώσει και με δική του ευθύνη, αλλά έχει πάρει εντελώς διαφορετική τροπή από τον αρχικό σχεδιασμό. Αντί για την αναβάθμιση μιας τεράστιας έκτασης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των κατοίκων της Αττικής συνολικά, το Ελληνικό εξελίσσεται αποκλειστικά σε μια υπόθεση real estate με πώληση οικοπέδων», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει: «Και στο Ελληνικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει το στίγμα της. Αναποτελεσματικότητα, αναξιοπιστία και φιέστες στα όρια της γραφικότητας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...