Τζανακόπουλος για Εξεταστική: Η κυβερνητική πλειοψηφία έχει αποφασίσει να κλείσει άρον-άρον τις εργασίες

Τζανακόπουλος για Εξεταστική: Η κυβερνητική πλειοψηφία έχει αποφασίσει να κλείσει άρον-άρον τις εργασίες

«Σκοπός να συνεχιστεί η επιχείρηση συγκάλυψης των βαρύτατων πολιτικών ευθυνών του κ. Μητσοτάκη»

Για επιχείρηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις «να συνεχιστεί η επιχείρηση συγκάλυψης των βαρύτατων πολιτικών ευθυνών του κ. Μητσοτάκη» έκανε λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε αυτήν, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την σημερινή διαδικασία στην Εξεταστική Επιτροπή, καθώς η κυβερνητική πλειοψηφία διοργάνωσε μια προσχηματική στην πραγματικότητα συζήτηση επί της κλήσης νέων μαρτύρων. Είχε προαποφασίσει, ότι θα κλείσει τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής άρον-άρον, με σκοπό να συνεχιστεί η επιχείρηση συγκάλυψης των βαρύτατων πολιτικών ευθυνών του κ. Μητσοτάκη».

«Θα συνεχίσουμε από την επόμενη συνεδρίαση να προσερχόμαστε στην Εξεταστική Επιτροπή. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για να λάμψει η αλήθεια κόντρα στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, κόντρα στους σχεδιασμούς του κ. Μητσοτάκη ο οποίος θέλει να βυθίσει, όχι μόνο το Κοινοβούλιο, αλλά ολόκληρη την χώρα στο σκοτάδι» κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος.