Πάνος Καμμένος: Καταγγέλλει απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος – Χρησιμοποιούν το όνομά του

Πάνος Καμμένος: Καταγγέλλει απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος – Χρησιμοποιούν το όνομά του

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που γράφουν»

Διαδικτυακή απάτη κατήγγειλε μέσω Instagram ο Πάνος Καμμένος. Εταιρεία χρησιμοποιεί το όνομά του για να διαφημίσει αδυνατιστικά προϊόντα, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει χάσει πολλά κιλά.

«Είναι απατεώνες δεν έχω καμία σχέση με αυτά που γράφουν ούτε τους γνωρίζω ούτε έχω χρησιμοποιήσει προϊόντα τους ποτέ, διαδώστε το» έγραψε στην ανάρτησή του.

 

Ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει πολλά κιλά και δεν θυμίζει σε τίποτα τον άνθρωπο που γνωρίζαμε όσα βρισκόταν στην πολιτική σκηνή. Αφορμή, όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάουείχε σταθεί ένα πρόβλημα υγείας του.

«Πέρασα μια μικρή περιπέτεια της υγείας μου, έκανα μια εγχείρηση και αποφάσισα ν’ αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου και έτσι ήρθαν όλα τα άλλα. Υπήρχε μεγάλη πίεση όλα αυτά τα χρόνια. Η ευθύνη ήταν μεγάλη. Έπρεπε να μπορέσουμε να βγάλουμε την χώρα από την κρίση και παράλληλα να συγκυβερνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα και ένα κόμμα που ήμασταν πολιτικά εκ διαμέτρου αντίθετοι» τόνισε ο Πάνος Καμμένος και κατέληξε χαριτολογώντας: «Με σκάσανε».