Πάνος Καμμένος: Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας του

Πάνος Καμμένος: Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας του

«Αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου»

Για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του και τα πολλά κιλά που έχασε μίλησε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένο, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος εξήγησε με χαμόγελο τον λόγο για τον οποίο σημείωσε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. «Μου συμβαίνει συχνά πια να με περνούν για τον δίδυμο αδελφό μου» σημείωσε με χιούμορ ο Πάνος Καμμένος.

«Ποτέ δεν ήμουν έτσι αδύνατος. Πέρασα μια μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε στο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. 28 χρόνια στη Βουλή και εφτάμισι χρόνια υπουργός, ιδίως στο Υπουργείο Άμυνας τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια, αλλά και στην κυβέρνηση μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια περίοδο δύσκολη, ήταν μια περίοδος που μόνος τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένεια σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

«Έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω κάποια κιλά και να αλλάξω τη ζωή μου» συμπλήρωσε επίσης.

«Επί τεσσερισήμισι χρόνια δεν κοιμήθηκα περισσότερες από δυο ώρες» αποκάλυψε, ακόμα, ο Πάνος Καμμένος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...