Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Βουλής

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Βουλής

Για «επίθεση» κάνει λόγο η ΝΔ που καταδικάζει το συμβάν

Παρέμβαση στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης η συλλογικότητα Ρουβίκωνας.

Τα μέλη του που βρέθηκαν έξω από την κατοικία του κ. Μυλωνάκη έγραψαν συνθήματα στη μάντρα και πέταξαν τρικάκια. Λίγη ώρα αργότερα ο Ρουβίκωνας έκανε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αναφορές κατά της κυβέρνησης και κατά του ελληνικού κοινοβουλίου.

«Κάθε πρωθυπουργός, κάθε αρχηγός κόμματος, δεν κρατάει ποτέ το τιμόνι μόνος του. Πάντα έχει δίπλα του και γύρω του, τους ”δικούς του”. Εκείνους που θα κινούνται στην αφάνεια και θα είναι απανταχού παρόντες, προκειμένου να κρατήσουν αψεγάδιαστη την εικόνα της ηγεσίας του κόμματος, όσο βέβαια είναι αυτό εφικτό. Τέτοια είναι και η περίπτωση του Γεώργιου Μυλωνάκη, ο οποίος έχει τη θεσμική θέση του γενικού γραμματέα της Βουλής» γράφει στο κείμενο που δημοσίευσε στο athens.indymedia.org και συνοδευόταν από φωτογραφίες ο Ρουβίκωνας.

Η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε την «επίθεση» στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Βουλής και κάλεσε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο. «Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τις μπογιές και τα τρικάκια τους», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.