Αχτσιόγλου: «Η μόνη έξοδος που δρομολογείται σήμερα είναι της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Αχτσιόγλου: «Η μόνη έξοδος που δρομολογείται σήμερα είναι της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

«Η λήξη του καθεστώτος ενισχυμένης εποπτείας είχε προσδιοριστεί για το φετινό καλοκαίρι ήδη από το καλοκαίρι του 2018» τονίζει η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο διαρκής αυτοθαυμασμός του κ. Σταϊκούρα προκαλεί», αναφέρει σε δήλωση της η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών για την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας.

«Προκαλεί σχεδόν το σύνολο της κοινωνίας που ασφυκτιά από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και το πάρτι αισχροκέρδειας που εξελίσσεται με τη στήριξη της κυβέρνησης. Προκαλεί την ιστορική μνήμη, καθώς η λήξη του καθεστώτος ενισχυμένης εποπτείας είχε προσδιοριστεί για το φετινό καλοκαίρι ήδη από το καλοκαίρι του 2018, με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση για τη ρύθμιση του χρέους. Προκαλεί τα βιώματα των πολιτών επιχειρώντας να διαγράψει τις πολιτικές ευθύνες της ΝΔ για τη χρεοκοπία της χώρας και την ανθρωπιστική κρίση μιλώντας αορίστως για ”ένα κεφάλαιο που άνοιξε το 2010”» προσθέτει η Έφη Αχτσιόγλου.

Κλείνοντας αναφέρει: «μόνη έξοδος που πραγματικά δρομολογείται σήμερα είναι αυτή της κυβέρνησης Μητσοτάκη».