ΣΥΡΙΖΑ: «Εθνική επιτυχία» Μητσοτάκη η πρωτιά στην ακρίβεια σε ρεύμα και καύσιμα και οι χαμηλότεροι μισθοί

ΣΥΡΙΖΑ: «Εθνική επιτυχία» Μητσοτάκη η πρωτιά στην ακρίβεια σε ρεύμα και καύσιμα και οι χαμηλότεροι μισθοί

«Προϋπόθεση όμως για κοινωνική ειρήνη και προκοπή θα είναι η πολιτική αλλαγή στις επόμενες εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση»

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το κύμα ακρίβειας και τα εισοδήματα των πολιτών εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει: «Ο κος Μητσοτάκης μιλάει για εθνικές επιτυχίες. Ενδεχομένως να εννοεί την αρνητική πρωτιά στους θανάτους από κορονοϊό στην Ευρώπη ή τη πρωτιά στην ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα, στα τρόφιμα. Ενδεχομένως να εννοεί και το χαμηλότερο μισθό. Σε κάθε περίπτωση, προϋπόθεση για να μας συμβούν όλα αυτά, ήταν η εξαπάτηση της μεσαίας τάξης και η εκλογή του στην πρωθυπουργία».

«Προϋπόθεση όμως για κοινωνική ειρήνη και προκοπή, για αληθινές εθνικές επιτυχίες και όχι για διαρκή ένταση και εθνικές υποχωρήσεις, θα είναι η πολιτική αλλαγή στις επόμενες εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.