ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα έχει το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη και ο πρωθυπουργός συνεχίζει την κοροϊδία

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα έχει το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη και ο πρωθυπουργός συνεχίζει την κοροϊδία

«Ο κ. Μητσοτάκης από τη Ρεβυθούσα πουλάει φούμαρα για τη διεθνή συγκυρία, μήπως και κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες»

«Χθες νοικοκυριά και επιχειρήσεις άρχισαν να παίρνουν νέους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που ξεπερνούν ακόμα και το μισθό τους και ο κ. Μητσοτάκης από τη Ρεβυθούσα πουλάει φούμαρα για τη διεθνή συγκυρία, μήπως και κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για τη στήριξη της αισχροκέρδειας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον πρωθυπουργό, ότι «την ώρα που η Ελλάδα για πολλοστή φορά είναι σήμερα πάλι πρωταθλήτρια στο πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο», εκείνος «συνεχίζει την κοροϊδία». Υποστηρίζει δε, πως «οι πολίτες έχουν καταλάβει» ότι «μόνο η πολιτική αλλαγή και οι προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα μειώσουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ» και «σύντομα θα στείλουν το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη και τα golden boys του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μάλιστα επισυνάπτει στην ανακοίνωσή του την λίστα με την διαμόρφωση των τιμών ρεύματος στην Ευρώπη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...