Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Πόσο ανησυχούν οι Έλληνες για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Τι λένε για τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Μόσχας

Προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων στην ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ, ενώ 8 στους 10 Έλληνες ανησυχούν με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η ΝΔ έχει 33,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,5%, το ΚΙΝΑΛ 14,5%, το ΚΚΕ 5%, η Ελληνική Λύση 4%, το ΜέΡΑ 25 3%, οι Έλληνες για την Πατρίδα 2%, η Δημιουργία 1%, άλλο κόμμα 5% και αναποφάσιστοι 8,5%.

Στην ερώτηση για το πόσο σας ανησυχεί η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία το 80% απάντησε «πολύ ή αρκετά» το 9% «μέτρια», το 6% «λίγο ή ελάχιστα έως καθόλου» και 5% ΔΓ/ΔΑ.

Για το πόσο θα επηρεαστεί η ελληνική οικονομία από τον πόλεμο στην Ουκρανία, το 80% απάντησε «πολύ ή αρκετά», το 9% «μέτρια», το 5% «λίγο ή ελάχιστα έως καθόλου», 6% ΔΓ/ΔΑ.

Όσο για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας από την ΕΕ το 15% τις θεωρεί πιο αυστηρές απ΄ όσο θα έπρεπε, 21% ότι είναι λογικές, 47% ότι είναι πιο επιεικείς, 17% ΔΓ/ΔΑ.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μεταξύ 25-28 Φεβρουαρίου σε 1.205 άτομα.

1
σχόλιο
  1. avatar ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ

    ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ/''ΔΙΑΜΑΧΗ'' ΜΕΤΑΞΥ ΝΔ /ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ Σ Κ Ο Π Ο Υ Μ Ε Ν Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟ..! ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ,<<ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ''ΠΕΡΝΑ'' Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ , Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ....! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ-ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ-ΡΑΜΜΕΝΗ ( Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...) ΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...! Α Ν ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ , ΤΟΤΕ Η' ΥΠΑΡΧΕΙ ''ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ''Η' ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΕΥΚΟΛΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ..! ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΟΥ ''ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ''...! ΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 34% ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ( ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΕΞΟΥΣΙΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ...ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ...ΕΞΟΥΣΙΑ!). ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..'' ? Δ Ε Ν ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ , ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ , ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ , ΜΕ ΗΘΟΣ Κ Α Ι ΤΟ Ι Δ Ι Ο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ Ο Β Α Ρ Ο ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ !!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...