Τάκης Θεοδωρικάκος: Οι παράνομοι σύνδεσμοι φιλάθλων θα κλείνουν

Τάκης Θεοδωρικάκος: Οι παράνομοι σύνδεσμοι φιλάθλων θα κλείνουν

«Οι έλεγχοι είναι συνεχείς»

Την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να συνεχιστούν οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων, από τους οποίους όσοι είναι παράνομοι θα κλείσουν, ανακοίνωσε ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος με δήλωσή του, που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ-1.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε: «Είναι δεδομένη η απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων να είναι συνεχείς. Όσοι λειτουργούν παρανόμως θα κλείνουν. Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους σε όλη τη χώρα. Πολιτεία και αθλητικοί παράγοντες οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπει τέλος στο χουλιγκανισμό μέσα και έξω από τα γήπεδα. Είναι ζήτημα πολιτισμού και ανθρωπιάς».

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Έλα κύριε Θεοδωρικάκο, το ξέρετε πως το σλόγκαν: "Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους σε όλη τη χώρα" δεν ισχύει. Τουλάχιστον μη το αναπαράγετε. Εμένα σαν πολίτη με ενοχλεί και με εξοργίζει γιατί με θεωρείτε ανιστόρητο. Πέτα του ηλίθιου μια έτσι τρανταχτή δήλωση του τύπου "Ο νόμος είναι νόμος" κλπ και καθαρίσαμε. Αυτό κάνατε. Στα χρόνια που ζω, το έχω ακούσει επανειλημμένα. Δεν μπορείτε ή μάλλον δεν θέλετε και το ξέρετε πολύ καλά. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ. Το σύστημα το οποίο υπηρετείτε δεν το επιτρέπει. Το πως λειτουργεί η δικαιοσύνη, αυτό από μόνο του φτάνει κε Θεοδωρικάκο. Άστο λοιπόν, άστο να πάει. Λέτε με αυτά και αυτά να τρόμαξαν οι παραβάτες; Λέτε να μη τολμήσουν να το ξανακάνουν; Να απαριθμήσουμε τα κακώς κείμενα στον τομέα αυτόν; Αντέχετε; Επειδή λοιπόν ξέρω και το ξέρετε πως το είπατε γιατί έπρεπε να το πείτε, σταματώ εδώ. Καλημέρα σας και καλή δύναμη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...