ΣΥΡΙΖΑ: Επιστράτευσαν πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία για να συνεχίσουν το γνωστό έργο

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστράτευσαν πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία για να συνεχίσουν το γνωστό έργο

Η Κουμουνδούρου για την δημοσκόπηση του Alpha

Με αιχμές κατά της κυβέρνησης, προσωπικά του πρωθυπουργού, αλλά και του Alpha, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την δημοσκόπηση της Abacus Reasearch που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός.

«Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη είναι γνωστός και δεν κρύβεται. Το ίδιο και η επιρροή του στα ΜΜΕ» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει ότι «είχαμε όμως την αίσθηση ότι στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha θα κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα και θα προστάτευαν το κύρος του καναλιού. Πέσαμε έξω».

«Τη μέρα που η Αττική και αρκετές περιοχές της πατρίδας μας μετρούν ακόμη τις πληγές τους και η χώρα καταγράφει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με 118 θανάτους, έκριναν σκόπιμο να επιστρατεύσουν πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία και έναν πρώην πολιτευτή στο Ποτάμι, για να συνεχίσουν το γνωστό έργο της δημοσκοπικής περίθαλψης των κυβερνητικών τραυμάτων. Μόνο που όλο αυτό άρχισε πια να γίνεται κουραστικό και γυρνάει μπούμερανγκ. Οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.​

Παρακαλούμε περιμένετε ...