ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να αφήσει την κοροϊδία και να συνταγογραφήσει δωρεάν μοριακά και rapid test

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να αφήσει την κοροϊδία και να συνταγογραφήσει δωρεάν μοριακά και rapid test

Αιχμηρό σχόλιο για την διαρροή του Άδωνη Γεωργιάδη, ότι το κόστος των μοριακών τεστ θα μειωθεί μόνο 10 ευρώ

Αιχμηρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, για τις τιμές των διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και το αίτημα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να συνταγογραφούνται τα μοριακά τεστ από τους θεράποντες ιατρούς.

«Αφού για 2 χρόνια άφησαν ανεξέλεγκτο το πλιάτσικο με τα τεστ και αφού τον άδειασε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την... υπέρβαση του και μειώνει τελικά από την ερχόμενη Πέμπτη την τιμή από τα 60 στα 47 ευρώ»» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει: «Δηλαδή μία οικογένεια αντί να πληρώνει 240 ευρώ την εβδομάδα, για να δει αν έχει νοσήσει, θα πληρώνει 188. Οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, την απαραίτητη ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την οικονομική αδυναμία των νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα απαραίτητα εν μέσω εκρηκτικής ακρίβειας».

Κλείνοντας η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: «Η κυβέρνηση να αφήσει την κοροϊδία και να συνταγογραφήσει δωρεάν τα μοριακά και τα rapid test, όπως γίνεται σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες».