Εύα Καϊλή: Ο Γιώργος Παπανδρέου μού πήρε την έδρα επειδή ήμουν η νεότερη βουλευτής

Εύα Καϊλή: Ο Γιώργος Παπανδρέου μού πήρε την έδρα επειδή ήμουν η νεότερη βουλευτής

Η Φώφη Γεννηματά με πήρε τηλέφωνο όταν γέννησα την κόρη μου

Για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά αλλά και για όσα έχει βιώσει στην πολιτική μίλησε η Εύα Καϊλή στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Η απώλεια της Φώφης μας σόκαρε όλους, αισθανόμασταν πως πάντα κερδίζει τις μάχες. Λόγω της απόστασης δεν βλεπόμασταν συχνά και πολλές φορές δεν συμφωνούσαμε πολιτικά, όταν όμως γεννήθηκε η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Εύα τώρα θέλει οργάνωση για να τα καταφέρεις”», είπε αρχικά η Εύα Καϊλή.

Για τον σύντροφο της, αλλά και το μωράκι τους, η Εύα Καϊλή είπε: «Γέννησα πριν 9 μήνες ένα κοριτσάκι και όλα φωτίστηκαν αλλιώς. Η καραντίνα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση να κάνω ένα παιδί. Κανείς δεν κατάλαβε ότι ήμουν έγκυος.

Δεν έχω παντρευτεί, είμαστε μοντέρνοι έχουμε ένα σύμφωνο, αλλά θα γίνει και αυτό. Ο σύντροφος μου είναι Ιταλός και ήρθε να μείνει στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας. Την κόρη μου την ονομάσαμε Αριάδνη και θα κάνουμε την βάπτιση μέχρι το Πάσχα».

«Η εμφάνισή μου όσο με βοήθησε τόσο με δυσκόλεψε. Έχω δεχτεί χυδαία κριτική επειδή είμαι γυναίκα, επειδή ήμουν νέα στην πολιτική. Και από πολιτικούς έχω ακούσει ότι “έλα, μια κοπελίτσα είναι” και απάντησα», πρόσθεσε η Εύα Καϊλή στη συνέχεια.

Κλείνοντας, η Εύα Καϊλή είπε: «Δυο φορές βγήκα πρώτη στη Θεσσαλονίκη και δύο φορές πήρε ο πρόεδρος της έδρα μου. Αυτό με πείσμωσε και μου έδωσε δύο ευκαιρίες. Ο Γιώργος Παπανδρέου μού πήρε την έδρα επειδή ήμουν η νεότερη βουλευτής και μετά έκανε το ίδιο και ο Βαγγέλης Βενιζέλος».

Παρακαλούμε περιμένετε ...