ΣΥΡΙΖΑ: Η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι μίζες της Novartis δίνονταν και σε πολιτικά πρόσωπα

ΣΥΡΙΖΑ: Η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι μίζες της Novartis δίνονταν και σε πολιτικά πρόσωπα

«Η πραγματική σκευωρία που επιχείρησε να στήσει ο κ. Μητσοτάκης και οι φίλοι του καταρρέει με πάταγο» αναφέρει η Κουμουνδούρου

Μία αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, υποστηρίζοντας ότι η εισαγγελική έρευνα που συνεχίζεται, αποδεικνύει ότι μίζες δινόταν και σε πολιτικά πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία με εντολή Μητσοτάκη έστησε προανακριτικές και ειδικά δικαστήρια, προσπάθησε να εξοντώσει δικαστές, παραποίησε στοιχεία και απείλησε μάρτυρες στην προσπάθειά της να κουκουλώσει το μεγάλο σκάνδαλο Novartis για να προστατέψει πολιτικούς που εμπλέκονται, καθώς και τον κ. Φρουζή.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento η Δικαιοσύνη συνεχίζει και η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι μίζες της Novartis δίνονταν όχι μόνο σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα.

Η πραγματική σκευωρία που επιχείρησε να στήσει ο κ. Μητσοτάκης και οι φίλοι του καταρρέει με πάταγο. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει».

Παρακαλούμε περιμένετε ...