«Λύγισε» ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στον επικήδειο της Φώφης Γεννηματά

«Λύγισε» ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στον επικήδειο της Φώφης Γεννηματά

«Ποτέ σου δεν παραπονέθηκες, ποτέ σου δεν δικαιολογήθηκες, ήσουν πάντα όρθια, πάντα δυνατή, μέχρι και την τελευταία στιγμή»

Έντονα συγκινησιακά φορτισμένος ήταν ο επικήδειος που εκφώνησε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος πολλές φορές λύγισε, με τη φωνή του να σπάει στο τελευταίο αντίο στην Φώφη Γεννηματά.

«Είναι πολύ δύσκολο να σου πούμε αντίο, γιατί μας λείπει η γενναιότητα, η δύναμή σου. Είναι πολύ σκληρή η σκιά της απουσίας σου» είπε ο κ. Χριστοδουλάκης, σημειώνοντας ότι δεν της χαρίστηκε ποτέ τίποτα και στο βλέμμα της χωρούσαν όλοι, ακόμη κι οι αντίπαλοί της. «Δεν βολεύτηκε ποτέ, σε όσα είχε και δεν δίστασε ποτέ να αφήσει πίσω την εύκολη προεδρική καρέκλα για να μας πει "πάμε να το ξανακάνουμε Κίνημα Αλλαγής", που έζησε όλη την περιπέτεια του ΠΑΣΟΚ, που έμενε, όταν κάποιοι έφευγαν και πίστευε βαθιά ότι μπορεί να το ξανακάνει μεγάλο. Εκείνη που μας έδινε κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες ημέρες και χαμογελούσε περισσότερο απ' όλους στις καλές», ανέφερε.

«Ποτέ σου δεν παραπονέθηκες, ποτέ σου δεν δικαιολογήθηκες, ήσουν πάντα όρθια, πάντα δυνατή, μέχρι και την τελευταία στιγμή» ανέφερε, απευθυνόμενος στην Φώφη Γεννηματά. «Μάχη δεν έχασες ποτέ καμία, δεν λύγισες ποτέ», τόνισε, προσθέτοντας ότι η Φώφη Γεννηματά νίκησε ακόμη και τον θάνατο, γιατί «δεν φοβήθηκε ποτέ. Απόδειξη και η υπέροχη οικογένεια που αφήνει πίσω της».

Παρακαλούμε περιμένετε ...