ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ για το #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες στο Twitter

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ για το #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες στο Twitter

«Ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε "γαλάζιο τσιφλίκι " με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις»

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητά την παραίτηση του προέδρου του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων μετά από ανάρτηση που έγινε στο twitter του ΑΠΕ χρησιμοποιώντας υβριστικό hashtag.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε "γαλάζιο τσιφλίκι " με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...