Νίκος Χαρδαλιάς: Έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Νίκος Χαρδαλιάς: Έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Θα συνεχίσει να είναι υπό παρακολούθηση

Εξιτήριο έλαβε περίπου στις 13:30 της Τετάρτης (18/08)  ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου νοσηλεύεται μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο κ. Χαρδαλιάς είναι καλά στην υγεία του και η πορεία της ανάρρωσής του μετά την τοποθέτηση δύο στεντ εξελίσσεται ομαλά, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Ωστόσο, θα συνεχίσει να είναι υπό παρακολούθηση, ενώ αναμένεται να λάβει και φαρμακευτική αγωγή.

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον», αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας (16/08) ισχαιμικό επεισόδιο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Αμέσως εισήχθη στη χειρουργική μονάδα και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου παρέμεινε για δύο 24ωρα.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Κύριε Χαρδαλιά σιδερένιος. Ευχόμαστε να είστε γερός.

Παρακαλούμε περιμένετε ...