Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς – Μίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς – Μίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα - Βρισκόταν εν ώρα εργασίας στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Αγία Όλγα.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και μάλιστα μίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Χαρδαλιάς βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο- Πατησίων ("Αγία Όλγα"), Χαράλαμπος Πρίφτης.

Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία αναφέρει ότι την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Χαρδαλιά 

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Επίσης γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ.Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...