ΣΥΡΙΖΑ: Το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο

ΣΥΡΙΖΑ: Το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο

Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και κυρίως στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξαπολύει η αξιωματική αντιπολίτευση για τις πυρκαγιές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του επισημαίνει, ότι κ. Χρυσοχοΐδης αγνοείται εδώ και μέρες και διερωτάται, αν συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του και αν εξακολουθεί να χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Καταλήγει δε αναφέροντας ότι «το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά.

Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο.

Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος.

Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του;

Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο».