ΣΥΡΙΖΑ για Πελώνη: Στις ανακοινώσεις της συναγωνίζεται ο εξυπνακισμός με την ανοησία

ΣΥΡΙΖΑ για Πελώνη: Στις ανακοινώσεις της συναγωνίζεται ο εξυπνακισμός με την ανοησία

Απάντηση στη δήλωση της κυβερνητικού εκπροσώπου που χρέωσε «λόγια του αέρα» στον Αλέξη Τσίπρα

Με ένα αιχμηρό σχόλιο για την κυβερνητική εκπρόσωπο απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση της Αριστοτελίας Πελώνη για την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στη Μύκονο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ: «Στη κα Πελώνη δεν αξίζει ούτε να απαντήσει κανείς. Γνήσια εκπρόσωπος μια ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης, στις ανακοινώσεις της συναγωνίζεται πια ο εξυπνακισμός με την ανοησία. Άλλωστε μάλλον δε πρόκειται να μακροημερεύσει και αυτή σε αυτό το πόστο. Κάποιος θα κληθεί να πληρώσει τα σπασμένα για τις ατέλειωτες παλινωδίες του κ. Μητσοτάκη».

Νωρίτερα η κ. Πελώνη είχε αναφέρει σε γραπτή της δήλωση: «Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα.

Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή.

Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης».

Παρακαλούμε περιμένετε ...