ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβερνητική ανικανότητα φέρνει αθλιότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβερνητική ανικανότητα φέρνει αθλιότητα

Έχει ξεσπάσει κόντρα με την κυβέρνηση για τον βιαστή στα Πετράλωνα και γιατί είχε βγει από τη φυλακή

Για ψεύδη και συκοφαντία στην υπόθεση των Πετραλώνων κατηγορούν την κυβέρνηση οι αρμόδιοι τομέαρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Σπίρτζη και Δικαιοσύνης, Θεόφιλου Ξανθόπουλου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, στην ανακοίνωσή τους καταλογίζουν στην κυβέρνηση ότι «η ανικανότητά της να συλλάβει το βιαστή των Πετραλώνων την εξώθησε στη διάπραξη μιας ακόμα αθλιότητας: να προσπαθήσει να χρεώσει την αποφυλάκιση του δράστη στο νόμο Παρασκευόπουλου. Το ψεύδος απεδείχθη πάραυτα, η συκοφαντία είναι ολοφάνερη!».

Ακολούθως αναφέρουν ότι στα ερωτήματα, σε πόσες ώρες από την στιγμή που ειδοποιήθηκε ανταποκρίθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και σε πόσες ώρες ο αρμόδιος εισαγγελέας, δεν έχει δοθεί καμία απάντηση». Υποστηρίζουν ακόμη ότι « είχε προηγηθεί η προσπάθεια της Κυβέρνησης να συνδέσει το έγκλημα των Γλυκών Νερών με αλλοδαπούς δράστες που αποφυλακίστηκαν με τον ίδιο νόμο. Μάλιστα και ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης στη Βουλή, ομολογώντας την αποτυχία του, αναζήτησε σωσίβιο στον ίδιο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και επιδίωξε να αποσείσει τις ευθύνες του για το καθημερινό πιστολίδι και τις δολοφονίες στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά κανείς από τους δράστες των ως άνω εγκλημάτων δεν είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου».

Καταλήγοντας κάνουν λόγο για «κυβερνητικό παιγνίδι λασπολογίας και ανευθυνότητας. Η ΝΔ δεν θα αποδράσει από τις ευθύνες της συκοφαντώντας.

Η σκληρή πραγματικότητα της ανασφάλειας του πολίτη είναι εδώ και δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από κανένα ΠΕΤΣΩμενο επικοινωνιακό παραβάν!».