Παρέμβαση από Ντόρα Μπακογιάννη για τα Γλυκά Νερά: Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια

Παρέμβαση από Ντόρα Μπακογιάννη για τα Γλυκά Νερά: Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια

«Η πολύ μεγάλη τραγωδία είναι το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Με πολύ σοβαρότητα και χωρίς ίχνος πολιτικής εκμετάλλευσης η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και ζήτησε ότι ακριβώς επιθυμεί και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ποινή που θα επιβληθεί στον πιλότο να είναι ισόβια.

«Πάρα πολύ άνθρωποι βλέποντας τις εικόνες από τα Γλυκά Νερά, αναρωτιόντουσαν το ρόλο αυτού του ανθρώπου. Εγώ έχασα τον άντρα μου απότομα μέσα σε δύο ώρες. Όχι φωνή δεν έβγαινε, ούτε αναπνοή δεν μπορούσε να πάρει κανείς μας. Όχι να κάνεις δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αδύνατο όταν έχασες τον άνθρωπο σου με τέτοιο τρόπο, είναι αδύνατο να μπορέσεις να συμπεριφερθείς έτσι» σχολίασε στο «MEGA ΣΑββατοκύριακο» η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Αναφορικά δε με τις ποινές, τόνισε ότι τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια.

«Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και σε τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Οι δικαστές θα κρίνουν. Εύχομαι να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες. Και στη μάνα της Καρολάιν και στη μάνα του δολοφόνου. Θα περάσουν και περνάνε πολύ δύσκολα» πρόσθεσε.

«Η πολύ μεγάλη τραγωδία είναι το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αυτό το παιδάκι».

Παρακαλούμε περιμένετε ...