ΣΥΡΙΖΑ: Ας αποκαλύψει κάποιος στον κ. Κυρανάκη ότι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν είχαμε καθεστώς δουλείας

ΣΥΡΙΖΑ: Ας αποκαλύψει κάποιος στον κ. Κυρανάκη ότι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν είχαμε καθεστώς δουλείας

«Αν είχε θεσπιστεί βραβείο κοινοβουλευτικής γραφικότητας, θα ήταν από τους επικρατέστερους υποψηφίους» αναφέρει η Κουμουνδούρου

«Αν είχε θεσπιστεί βραβείο κοινοβουλευτικής γραφικότητας, ο κ. Κυρανάκης θα ήταν από τους επικρατέστερους υποψηφίους» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε σημερινό του σχόλιο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει, ότι «τον θυμόμαστε όλοι να λέει πριν από τρία χρόνια στα συλλαλητήρια για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ότι ο κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θα συγκρουστεί με ΗΠΑ και Γερμανία, για να την καταργήσει» και τονίζει: «Ακόμα περιμένουμε αυτή τη σύγκρουση…».

«Επίσης τον θυμόμαστε στις αρχές της πανδημίας, να εγκαλεί τους επιστήμονες, γιατί αργούν να ανακαλύψουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Είχε βγάλει μάλιστα το συμπέρασμα, ότι εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων» προσθέτει, ενώ υπογραμμίζει, ότι «σήμερα ήρθε και πρόσθεσε στο βιογραφικό του κάτι εφάμιλλης κωμικής αξίας».

«Μας είπε ότι με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, οι εργαζόμενοι πλέον θα μπορούν, όταν αρρωσταίνουν, να λείπουν από τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας το «ρεπό του Χατζηδάκη»», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας το «κόμμα του» να «τον ειδοποιήσει ότι εδώ και δεκαετίες, τουλάχιστον σε όλο τον δυτικό κόσμο, έχει ενσωματωθεί στο εργατικό δίκαιο μια έννοια που λέγεται «αναρρωτική άδεια»».

«Ή έστω, αν υπάρχει στον περίγυρο του κάποιος που έχει δουλέψει έστω μια μέρα στη ζωή του, τον καλούμε να αποκαλύψει στον κ. Κυρανάκη, ότι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα δεν είχαμε καθεστώς δουλείας», καταλήγει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...