Γιάννης Λαγός: Παρενέβη σε συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου μέσα από τη φυλακή

Γιάννης Λαγός: Παρενέβη σε συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου μέσα από τη φυλακή

Ο λόγος που τον διέκοψε ο συντονιστής

Τα προνόμια του ως ευρωβουλευτής συνεχίζει να απολαμβάνει ο Γιάννης Λαγός μέσα από τις φυλακές καθώς συμμετείχε και στις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR μέσα από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται, συνδέθηκε με το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για να κάνει την παρέμβαση του ως ευρωβουλευτής. «Είμαι φυλακισμένος για τις απόψεις μου» είπε για να τον διακόψει ο συντονιστής της επιτροπής, να τον προειδοποιήσει και να του θυμίσει το θέμα συζήτησης.

Ο Γιάννης Λαγός δεν άκουσε ή έκανε ότι δεν κατάλαβε και συνέχισε τα «γνωστά» του περί μετανάστευσης και τρομοκρατίας του κορονοϊού, με αποτέλεσμα σε ελάχιστα λεπτά για να τον διακόψει οριστικά.

«Κύριε Λαγέ θα επαναλάβω για τρίτη και τελευταία φορά ότι δεν αναφέρεστε στο θέμα στο οποίο υποτίθεται ότι συζητάμε» είπε ο συντονιστής πριν τον διακόψει.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Γιάννη Λαγού με συντριπτική πλειοψηφία 658 υπέρ και 25 κατά. Ο Γιάννης Λαγός έφτασε στην Αθήνα στις 15 Μαΐου μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.