«Η ΝΔ να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ για Καλογρίτσα

«Η ΝΔ να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ για Καλογρίτσα

Απάντηση της Κουμουνδούρου στην ανακοίνωση της Πειραιώς

«Ο ψευδομάρτυρας Χρήστος Καλογρίτσας, συνεργάτης των Θεοδωρικάκου και Μητσοτάκη, είναι το τελευταίο αποκούμπι της ΝΔ», υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση της Πειραιώς.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση «το κόμμα της διαφθοράς και της διαπλοκής, το κόμμα της Siemens, της Novartis, των Φουρθιώτιδων και των Λιγνάδιδων ποντάρει τα πάντα στους ισχυρισμούς ενός επιχειρηματία, που με δικαστική απόφαση οφείλει να επιστρέψει 3 εκατ. ευρώ και για αυτό κάνει τα πάντα για να το αποφύγει». «Έφθασε να αλλοιώσει τα πρακτικά της Επιτροπής, για να απαλείψει τις αντιφάσεις του ψευδομάρτυρά της», προσθέτει.

«Τον Καλογρίτσα διαψεύδουν η Δικαιοσύνη, οι μάρτυρες υπεράσπισης, τα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και οι ίδιες του οι αντιφατικές καταθέσεις», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «τον διαψεύδει και ο ίδιος του ο γιος, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, με την εγγυητική επιστολή των 8 εκατ. ευρώ που κατέθεσε και την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό».

«Η ΝΔ να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της. Αν ωστόσο η ΝΔ θέλει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κάλλιστα να ρωτήσει ή τον κ. Μητσοτάκη ή το κατά δήλωσή του "παιδί" του κ. Καλογρίτσα, τον κ. Θεοδωρικάκο», καταλήγει.