Άναψαν τα… αίματα με την ανάρτηση πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των κορονοπάρτι

Άναψαν τα… αίματα με την ανάρτηση πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των κορονοπάρτι

Αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ζήτησε συγγνώμη η Άννα Χατζησοφιά

Ανέβηκαν οι τόνοι, έστω και διαδικτυακά μετά την ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιάς υπέρ των πάρτι που κάνουν οι νέοι εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η ανάρτηση της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και σεναριογράφου προκάλεψε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ εκτός άλλων τα όσα έγραψε η Χατζησοφιά για τα κορονοπάρτι θεωρήθηκαν προσβλητικά για τους ηλικιωμένους.

«Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται», έγραψε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα social media εις βάρος της

Η αντίδραση ήρθε από τον υπουργό Ανάπτυξης: «Θα ήθελα να ρωτήσω την Άννα Χατζησοφιά εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει».

Ζήτησε συγγνώμη η Χατζησοφιά

Η Αννα Χατζησοφιά επανήλθε πάντως με νέα ανάρτησή της στην οποία ζήτησε συγγνώμη αν άθελά της πρόσβαλλε κάποιους και ανέφερε ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο, ενώ στη συνέχεια διέγραψε και τη συγκεκριμένη ανάρτηση.