ΝΔ για ανάρτηση του Βαρεμένου: Ο «πολακισμός» έχει γίνει γραμμή για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για ανάρτηση του Βαρεμένου: Ο «πολακισμός» έχει γίνει γραμμή για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Η φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε την αντίδραση της Πειραιώς

Σφοδρά πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ανάρτηση του Γιώργου Βαρεμένου στο Facebook εξαπέλυσε η ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια μακροσκελή ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική για μια πλειάδα ζητημάτων της πολιτικής επικαιρότητας, βάζοντας παράλληλα στο στόχαστρό του και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κόσμος χάνεται μέσα ή έξω από τις ΜΕΘ και ο easy rider ποδηλάτης πρωθυπουργός εμφανίζεται αυτή τη φορά σε φιλοζωική εκπομπή της ΕΡΤ. Να μην λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι», έγραψε -μεταξύ άλλων- στο Facebook ο κ. Βαρεμένος.

Σκύλος γενού και δάγκανε… του Γιώργου Βαρεμένου*• Ακόμη και για το “Liberal”, η υπόθεση Φουρθιώτη θα μπορούσε...

Posted by Giorgos Varemenos on Thursday, 8 April 2021

Η τελευταία του φράση, ωστόσο, ήταν αυτή που ενόχλησε τη Νέα Δημοκρατία, η οποία σχολίασε σε ανακοίνωσή της: «Φαίνεται ότι ο «πολακισμός» έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο πρωθυπουργός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφθηκε το προηγούμενο Σάββατο το καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη κι έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί αύριο. Όταν ο κ. Βαρεμένος κάνει το χυδαίο λογοπαίγνιο "να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ' αμπέλι" δεν προσβάλλει μόνο τον πρωθυπουργό. Εκείνους που πρωτίστως προσβάλλει είναι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές», πρόσθεσε η Πειραιώς και κατέληξε:

«Αναμένουμε από τον κ. Ηλιόπουλο να μας πει αν οι αθλιότητες του κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».