ΝΔ: Αλλοπρόσαλλη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την επένδυση στο Ελληνικό

ΝΔ: Αλλοπρόσαλλη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την επένδυση στο Ελληνικό

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης

«Η τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, και κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για «αλλοπρόσαλλη στάση» στο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό.

«Ο κ. Τσίπρας που επί σειρά ετών πρωτοστατούσε σε κινητοποιήσεις για να μη γίνει η επένδυση στο Ελληνικό, συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη στάση του. "Εσείς δεν είστε ικανοί, όχι μόνο να διασφαλίσετε το δημόσιο συμφέρον στα πλαίσια της επένδυσης αλλά ούτε καν να διασφαλίσετε την ομαλή της πορεία" δηλώνει στην τοποθέτησή του» αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει:

«Εξαπολύει μύδρους αλλά υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο. Και την ίδια στιγμή καταψηφίζει τη σύμβαση! Φίλης και Δρίτσας αποφάσισαν να μην ψηφίσουν. "Το μοντέλο ανάπτυξης που προωθείται, είναι εχθρικό για τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας" δηλώνει ο κ. Φίλης, μιλώντας για "σταθερή και αταλάντευτη στάση υπέρ του δημοσίου συμφέροντος". Τουλάχιστον δεν υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που ξέρουμε τόσα χρόνια», μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.