ΝΔ για επίθεση κατά Μηταράκη: Καμία ακραία συμπεριφορά δεν θα ανακόψει τον διάλογο με τους πολίτες

ΝΔ για επίθεση κατά Μηταράκη: Καμία ακραία συμπεριφορά δεν θα ανακόψει τον διάλογο με τους πολίτες

«Ο ουσιαστικός διάλογος είναι η μόνη δίοδος για μία Δημοκρατία» τόνισε ο υπ. Μετανάστευσης

Την επίθεση κατά του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, καταδικάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Όπως αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε νωρίτερα έξω από το Δημαρχείο Ορεστιάδας ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκης. Καμία ακραία συμπεριφορά δεν πρόκειται να ανακόψει τις διαρκείς προσπάθειες του υπουργείου για διάλογο με τους πολίτες του Έβρου».

Η πρώτη ημέρα της διήμερης παρουσίας του κ. Μηταράκη στο Νομό Έβρου, περιελάβανε επίσκεψη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο, σύσκεψη στο δημαρχείο Ορεστιάδας με το δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και την Επιτροπή Αγώνα, καθώς και σειρά συναντήσεων με φορείς της περιοχής, ο υπουργός Μετανάστευσης επανέλαβε την πεποίθησή του ότι «ο ουσιαστικός διάλογος είναι η μόνη δίοδος για μία Δημοκρατία».

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατέστησε σαφείς τους στόχους της κυβερνητικής πολιτικής, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η πολιτική μας έχει δύο ξεκάθαρους στόχους. Τη διατήρηση των κατά πολύ μειωμένων ροών και τον περιορισμό των επιπτώσεων της κρίσης στην τοπική κοινωνία. Με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών».